Over ons 

 

Wie zijn wij?

We zijn er voor jou!

Webwinkelkeur klantbeoordelingen

Snelle verzending 

Bij CSoutlet bieden wij dagelijks de leukste deals aan. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment met onder andere producten voor in huis en tuin, gereedschappen en sportattributen. Bij CSoutlet shop je gemakkelijk en betaal je veilig via iDEAL, Paypal, Bancontact of met je creditcard.

Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Bij CSoutlet staat het belang van de klant dan ook centraal. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. Onze klantenservice is daarom elke dag tot 22:00 bereikbaar via de chatfunctie op de website. Kan je het antwoord op je vraag niet terugvinden op onze website? Dan kijken we graag met je mee!

Webwinkelkeur is een specialist in klantbeoordelingen. Daarom zet CSoutlet hen in om te weten te komen wat jij als klant van ons vindt. Wij kunnen leren van jouw feedback. Hierdoor kunnen wij het in de toekomst nog beter doen en daar profiteer jij dan weer van!

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan worden dezelfde dag nog verzonden. Doorgaans worden onze pakketten binnen 3 werkdagen afgeleverd.