Over CS outlet

CS outlet zet zich dagelijks in om de meest duurzame en natuurlijke producten te vinden zodat het verkleinen van je ecologische voetafdruk gemakkelijker voor jou word. Door plastic producten te vervangen door natuurlijke producten zorg je niet alleen voor de natuur, maar ook voor jezelf! Wist je dat BPA in plastic ontzettend slecht voor je is? Door je plastic producten door natuurlijke producten te vervangen draag je je steentje bij aan het versterken van het milieu én zorg je beter voor jezelf! 

                         

Hoe lang bestaat CS outlet? 

CS outlet is in 2016 opgericht als huis- tuin en keukenwebshop. Nu de wereld is veranderd vinden wij het belangrijk om mee te veranderen. Daarom richt CS outlet zich sinds 2021 op producten die goed zijn voor de natuur en onze gezondheid. 5% van onze jaaromzet wordt gedoneerd aan goede doelen die de natuur versterken. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van The Ocean Cleanup of het planten van bomen in het amazone gebied. 

Hoe snel wordt er bezorgd? 

Als je bij ons besteld dan beginnen wij, na een vreugdedansje, met het inpakken van jouw producten. Bestellingen die voor 21:00 gedaan worden, worden dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen heb je het product binnen 24 uur in huis! Woon je niet in Nederland? Dan kan de levertijd iets langer zijn. Wij houden al onze klanten op de hoogte van het bezorgmoment door middel van een track&trace code. 

Betaal ik verzendkosten voor mijn bestelling?

Op dit moment gelden er verzendkosten voor bestellingen in Nederland. De verzendkosten bedragen €3,95 per bestelling. Wij proberen onze producten op een milieubewuste manier te verzenden, maar dat is helaas nog niet gratis! Wanneer ons bedrijf groeit, groeien wij vanzelf uit de noodzaak om verzendkosten te rekenen. Om verzendkosten in onze webshop af te schaffen hebben we jou als klant nodig! Help ons en help jezelf vooruit door te bestellen bij CS outlet.